Trening na otvorenom prostoru ima nekoliko prednosti i odlična je alternativa fitness centrima.

 

Potrebno je samo pronaći sistem, jednako kao i pri klasičnom vježbanju u teretani. Treningom na otvorenom možete izgubiti višak kilograma, dobiti mišićnu masu i poboljšati svoju kondiciju.

 

Studija objavljena od strane “Environmental Science and Technology” usporedila je i utvrdila da osobe koje vježbaju vani imaju višu energije, smanjenu napetost, konfuziju, ljutnju i stres nego osobe koji vježbaju u zatvorenom. Osim psihičkih dobrobiti boravak na svježem zraku pruža i izvrsne fizičke dobrobiti na respiratorni sustava te vam ujedno pomaže u jačanju imunološkog sustava.

 

Funkcionalni trening uključuje sve primarne pokrete (čučnjeve, dizanje, vučenje, potiskivanje, rotiranje, hodanje, pokretanje, trzanje i nošenje tereta,trčanje), koji su potrebni za kvalitetno funkcioniranje u svakodnevnom životu, sportu i hobijima. Većina članova teretane ima uredski, sjedeći posao, te je vitalno potaknuti ih na kretanje prilikom treninga umjesto da sjede po spravama.

 

Funkcionalni trening uključuje širok raspon opreme, poput girji, suspenzijskih traka, sandbagova i mnogih drugih. Treninzi poboljšavaju snagu, ravnotežu, brzinu i energiju, a istovremeno uveliku umanjuju mogućnost ozljede, povećavaju toniranost mišića, pospješuju sagorijevanje masnoća i poboljšavaju opće stanje organizma.

 

Sve to na jednom mjestu objedinili smo u SK Stars. Dođite i probajte.