Sportski klub Stars započeo je sa radom 2014. godine pod vodstvom našeg proslavljenog rukometaša Igora Kosa. Krenuli smo sa samo 2 terena za tenis da bi do danas izrasli u pravi mali sportski centar sa najvišim standardima pružanja sportsko-rekreativnih usluga. Od osnivanja do danas centar je obogaćen tenis dvoranom, polivalentnom dvoranom sa umjetnom travom, padel terenom, košarkaškim igralištem sa najmodernijom modularnom podlogom, te sportskim barom idealnim za okrepljujuću čašicu nakon sporstkog nadmetanja.

Sportski klub Stars se nalazi u na samom ulazu u Samobor, kod OŠ Bogumil Toni. Svojim dugogodišnjim radom, iskustvom, velikom i raznolikom ponudom tereni Sportskog kluba Stars idealno su mjesto za sve rekreativce i poslovne ljude željne rješavanja stresa nagomilanog tijekom radnog dana.

 

PROSTORI U SK STARS
–  dvorana sa malonogometnim igralištem na umjetnoj travi
–  vanjski košarkaški teren
–  dva vanjska tenis terena
–  dvorana s dva padel terena
– vanjski padel teren
–  muška i ženska svlačionica sa tuševima, te ventilacijom koje omogućuju veliki komfor korisnicima
–  sauna
– 3 toaleta
– 200 kvadratnih metara terase
– 35 besplatnih parkirnih mjesta za korisnike SK Stars
– sportski bar
– vanjsko dječje igralište

 

PARTNERI SK STARS

Samoborska banka – Polleo sport – Head – Pizzerija Nostra – Knjigovodstveni servis Vidmar – Adria obrt – Sandipanel d.o.o –  www.KaiserMax.hr – Dr. Pigley

 

TERENI

SK Stars omugućuje najam terena i dvorana po satu. Tereni su opremljeni najmodernijim podlogama, umjetnom travom posljednje generacije i „amortizirajućim“ sportskim podom.  Posjedujemo košarkaško igralište sagrađeno po standardima priznatim od strane FIBE.  Na unutarnjem tenis terenu imamo tvrdu podlogu, identičnu onoj na kojoj se igra US Open, te najmodernijom podlogom za padel.

 

Tereni su opremljeni  vrhunskom MH rasvjetom za noćne termine sa prosjek  od 750 luxa. Podloga na terenima je  sportski „ amortizirajući“ pod za zaštitu zglobova i tetiva kod igranja.

 

Tereni SK Stars zamišljeni su i izvedeni po najmodernijim svjetskim standardima. Pri projektiranju se pazilo na najsitnije detalje, kako bi korisnici imali što bolje uvjete za rekreaciju i druženje.

Ostavite komentar