FINALE LJETNE PIRAMIDE SK STARS 2022

U subotu 24.09.2022. na terenima SK Stars održana je završnica Ljetne tenis piramide. Kao i prošle godine organizatori su se pobrinuli da cijeli događaj ima i humanitarni karakter pa su sav prihod od kotizacija donirali za Sigurnu kuću.

Uvertira velikom finalu bio je turnir parova koji je nakon neizvjesne borbe otišao u ruke kombinacije Cvetković/Lalić.
Turnir u sve popularnijem padelu osvojio je par Beljak/Renić.
Malonogometni turnir 4. samoborska kafića i veliki prijelazni pehar je ove godine završio u rukama igrača caffe bara Havana. Najboljim igračem turnira proglašen je Moran Čerkez.
U prijateljskom meču za “intergalaktičkog” prvaka, pobjedu je nakon vrlo velike borbe odnio Antun Tona Vidmar. Zvonko Maduna Maki je osvojio prvi set ,ali je onda ipak posustao pod velikim pritiskom protivnika. U svakom slučaju meč je pokazao da i oni igrači u kategoriji +70 mogu pružiti odličan tenis.

Pehar pobjednice ženskog mastersa i vrijedna nagrada u obliku TV-a otišla je u ruke Nedić Adrijane koje je u finalu bila bolja od Sabljić Diane.

Finale mastersa B pripalo je najmlađem igraču ovogodišnje Piramide. Roko Dekalić je zasluženo slavio protiv protiv Mučnjak Marka.

Vrhunac dana je ponudio pravu tenisku poslasticu. Najbolji amaterski tenisač ovog kraja Miro Poljak protiv najboljeg kiropraktičara među tenisačima Mlakar Mislava. Bolji je ovaj put bio Mlakar Mislav i zasluženo osvojio pehar pobjednika i vrijednu nagradu TV.

Za pravu veselicu na kraju dana pobrinuo se samoborski slavuj Roko Vušković sa pratećim bendom.