TEŽAK ŽDRIJEB ZA SAMOBORCE

U isčekivanju ždrijeba turnira u Umagu, padelaši SK Stars odradili su nekoliko jakih treninga. Danas ih još očekuju dva meča gdje će se pokušati do kraja uigrati obzirom da inače ne igraju zajedno. Poznavanje partnera i načina njegove igre u padelu je itekako bitna komponenta uspjeha.
Tako ih u 18 sati čeka meč protiv mlade i samouvjerene kombinacije Beljak/Hržić dok ih u 21 sat čeka pravi test mogućnosti protiv para Malčić/Biser.
Ždrijeb u Umagu nije bio naklonjen samoborskim padelašima pa im je u prvom kolu donio pete nositelje turnira, kombinaciju Renić/Brčić.
Mislav Renić je poznato ime u hrvatskom padelu jer je tajnik Hrvatskog padel saveza i reprezentativac dok je njegov partner Kristijan Brčić  poznati nogometni internacionalac i jedan od pionira padela u Zagrebu.
Poznavajući karakter i sportski duh koji krasi naše padelaše sigurni smo da će se favoriti Renić/Brčić morati itekako oznojiti da bi meč rješili u svoju korist.

U svakom slučaju svi članovi SK Stars i ljubitelji padela u Samoboru će čvrsto držati fige u isčekivanju dobrih vijesti iz Umaga.

G.K.