SK STARS PADEL OPEN U RUKAMA ŠEIKA

U subotu 11.06. 2022. na terenu SK Stars održan je turnir u padelu. Na žalost brojnih padeloljubaca, turnir je zbog samo jednog terena morao biti ograničen na 12 parova, pa su se ovaj put morali zadovoljiti samo sa bodrenjem svojih favorita pored terena.
Nakon početnog zagrijavanja po skupinama, od četvrtfinala su počeli “ozbiljni” mečevi gdje više nije bilo mjesta za šaljive udarce samoborskog Lebrona :):)
Poslije velike i napete borbe , jako zanimljivih i izjednačenih mečeva, u finale su se plasirali domaći favoriti Kos/Bukvić protiv zagrebačkih igrača koji svoje padel vještine bruse u dalekom Abu Dhabiju ,para Šilović/Tomljenović.

U zanimljivom meču, samoborski stokilaši ipak nisu uspjeli slomiti uporne i izdržljve goste i na kraju su teškog srca, morali priznati da su pobjedili bolji. Kako su pobjednici kasnije rekli, kad su već preživjeli četvrtfinale i poklone najtalentiranijeg samoborskog padel igrača Hržića te sito i rešeto jaskanskih majstora Frkonje Lackovića/Stipića ( ovaj jedan ima tolike mišiće da je drugi morao uzeti još jedno prezime da se primjeti uz njega) finale su morali dobiti. Tako je bilo zapisano.

U svakom slučaju cijeli turnir je prošao u fer i korektnoj borbi, pobjedili su najbolji i svi jedva čekamo novi turnir koji će se održati početkom rujna.

KONAČNI POREDAK
1. ŠILOVIĆ/ TOMLJENOVIĆ
2. KOS/BUKVIĆ
3. FRKONJA LACKOVIĆ/STIPIĆ