MIRO POLJAK OSVOJIO DUPLU KRUNU

Na terenima SK Stars proteklog vikenda je odigrana završnica Zimske lige. Nakon pet mjeseci uzbudljivih mečeva, i Lige igrane po novom, još neviđenom formatu , dobili smo najbolje. Odigrano je  točno 320 mečeva. Obzirom na pandemiju covida i problema koje nam je svima uzrokovala, moramo kao organizatori konstatirati da smo u konačnici zadovoljni. Sve je proteklo u najboljem redu i bez ozbiljnijih ozljeda što i je najbitnije. Naravno da je kao i svaki puta kada se igra za “bodove”  bilo i folklora koji ide uz to…..suza,smijeha, slomljenih reketa,poneke neprimjerene riječi, ipak na kraju svega sve se završilo fer i korektno i na zadovoljstvo svih sudionika.
Za sve neupućene, informacija da je sustav natjecanja  bio takav da je svaki muški član ekipe imao jedan meč, članica jedan meč, dva meča muških parova i jedan meč mješovitih parova.

U ekipnom dijelu natjecanja titulu najboljih je osvojila ekipa Victorsa koja je igrala u sastavu: Viktorija Jagodić, Antonio Karamatić, Jurica Lušić, Tomislav Skendrovič i najbolji igrač lige Miro Poljak.
Drugoplasirani su bili članovi najsimpatičnije ekipe Lige, Družbe Sv. Ilije. Osim po izgledu, i njihova igra ulazi u tu kategoriju. Uostalom to dokazuje i činjenica da su u Masters ušli kao posljednje plasirana ekipa. Još jednom čestitke Brunelli Buković, Zoranu Stanić, Iliji Perković, Ivanu Radas i Oliveru Gmitrović.

U pojedinačnoji konkurenciji titulu najboljih su osvojili Diana Sabljić i Miro Poljak.

Diana je u finalu bila bolja od Vlatke Trčak  dok je Miro pobjedio svog starog rivala Domagoja Pehar.

Na kraju još samo možemo zahvaliti svim sudionicima Zimske lige, glavnom donatoru nagrada za pojedince, gospodinu Hrvoju, te pozvati sve ljubitelje “bijelog ” sporta da se prijave i zaigraju Ljetnu piramidu koja će početi 25.04.

Vidimo se……