SPORTSKI DAN ZA NOVU BUDUĆNOST

Protekle subote, na terenima SK Stars održana je velika sportska manifestacija. Veliko finale teniske Piramide SK Stars 2021.!!!Nakon pet mjeseci igre, kvalifikacijskih teniskih mečeva, u subotu je bio finalni dan. Održana su finala Mastersa A i Mastersa B. U Mastersu A sudjelovala su 32 najbolja igrača koja su se izborila za taj status tijekom pet mjeseci kvalifikacija. U Mastersu B igrali su igrači plasirani od 32. do 65. mjesta.

Uvertira velikom finalu bio je turnir parova kao i veteranski turnir košarkaša i malonogometni turnir 4 samoborska kafića.
Na turniru parova sudjelovala su 24 para te su nakon velike borbe najbolji bili parovi Ivek/Rađa i Ićo/Ašo.
Košarkaši Vrbovca su zauzeli prvo mjesto ispred Luga Samoborskog i veterana Samobora.

Prošlogodišnji osvajači malonogometnog turnira, igrači Caffe bara Gradna posustali su u finalu od igrača Barsitas bara. Trećeplasirani su bili igrači Caffe bara Spinx, a četvrti igrači Havana bara.

U finalu Mastersa B igrali su Leon Roščak i Dinko Čukljek. Presudilo je Dinkovo iskustvo pa je najveće iznenađenje turnira Leon Roščak morao priznati poraz rezultatom 2-6, 3-6.

Finale Mastersa A igrali su Stjepan Žitnik i Marko Bukvić. Obojica su zasluženo došli  u finale i tamo su pokazala zašto je to tako. Nakon napete borbe zasluženu pobjedu je odnio Stjepan rezultatom 6-3,6-3.

Da bi osjećaj finala bio veći kako finalistima, tako i svim posjetiteljima, organizatori su u suradnji sa Porsche Inter Auto Hrvatska organizirali mali auto sajam. Također, da nitko ne ostane gladan pobrinuo se chef Marko iz PIK Vrbovca.

Za drugu godinu organizator je obećao da će se potruditi da broj ovogodišnjih 65 igrača Piramide bude nadmašen.

A do tada u tenisu na terenima SK Stars možete uživati igrajući Zimsku ligu na 3 natkrivena terena.